Plugga Paris!

image147

Nu är det dags att lära sig en ny stad. Paris baby, ligger framför mina fötter. Kan andra så kan väl jag. Började dessutom få tråkigt på min ledighet.
Från idag och framåt uppskattas alla som har något kul om Paris att bidra med något. Mindre viktiga saker om typiska händelser i Paris är sådant som man bara kan få berättat för sig och aldrig läsa i en bok.

Lägg märke tille de blåa pilarna på kartan. De visar vägen genom stan.

Sandra ler

image146

Ja, hon ler, men ogillar bilden. Jag tycker den är fin. Så jag lägger upp den här.

Ikväll har jag ätit svensk sommarmat och funderar över Paris. Det vore väl något, Paris är bättre än Spanien, dels har jag varit mera i Frankrike och dels så tycker jag nog bättre om Frankrike.

My London gay family

image144

Chris kan aldrig sitta still, vilken livilig kille, och hur kul är det inte att träffas efter 2 år!!
Dessutom är hans pojkvän otroligt trevlig och pratsam.
När jag bodde i England, hade 1 ledig dag som jag tillbringade med att åka buss (ja det har blivit mycket bussåkande sedan dess) till och från London, Chris tog ofta ledigt för att träffa mig eller så när han inte kunde så åt vi lunch, sen åkte jag tillbaka till "jobbet".


London idag

image141


image142

Har haft lite ledigt, shoppat höstkläder, både nytt och second hand.
träffat Lauren för lunch och gått på spa. Mer hinner man inte med på en dag.

Italien vs England

image140

Idag har jag nog haft de värsta sammanstötningar i England som jag varit med om, dagen lilla glädjehöjare var att hjälpa ett italienska par från Bologna att beställa mat på en pub, de kunde ju inte med rutinerna och fattade inte varför de är så otrevliga.
Detta landet har dåliga serviceförmåga, att engelsmännen erövrat världen och förlorat den men trots det behållt sin rikedom är otroligt.

Så många som inte vill göra sitt jobb eller inte kan göra sitt jobb, standard kommentaren är; "I'm only working here don't blame me".

Nä tackar vet jag Italien, där funkar det rätt okay, och gör det inte det så får man alltid hjälp att lösa problemen..

Lägenhetsgänget samlat på bild

image139

Jag och tjejerna jag bodde med 2månader i vintras.


Ibland får jag saknad av Bologna, när någon skriver till mig och säger att han kommer ihåg mig från något uteställe, eller som när jag ringde AnnaMaria (väster på bilden) och dagen efter ringde hon upp och hälsade mig välkommen hem till henne på Sicilien. Ja, nostalgin sprider sig, men nu är jag på väg mot London, imorgon är jag där, och där har jag annat att uppleva och minnas. Men den tiden var inte alls lika kul, men den hjälpe mig att växa.

Abendessen

Ikväll ska jag på middag hos tjejen bredvid mig på fotot.

image138
Jag och Ann-Sofie på fest i Tyskland


Blå himmel

image135

image136

Bilderna; lite av min arbetsmiljö


Det är så dåligt väder, tror det bara har varit 2 dagar med sol under mina dagar hemma. Visst jag var bortrest nästan halva tiden, men regn är det övervägande vädret här. Så igår sken solen, men då var det varmt och jobbigt sa folk. Jag var den enda som frivilligt ville sitta i solen.
Snart ska jag träffa Marlene, "Oca".

En helg i stan

image132
Anna, är genomsnäll och underbar människa. Tack vare henne jag "kom ut".

image133
Jörgen, för en konversation med en tysk familj som delade bord med oss på mosebacke.


image134
Carl, den dagen vi drack väldigt mycket kaffe då det var regn och vad ska man göra förutom att sitta på café och kolla ut.


Fortfarande pridebildstejkar jag, har en fin bild på babsan och paraden, men ni får helt enkelt kolla på någon annan bögblogg. Sök på pride så kommer det upp mer än vad ni vill se.

Calle; uppdaterad

image131
 Augusti 2007
Solbränd, lite orakad, blåa ögon. Än är det inte försent.

Har haft lite ledigt, nästan 10 dagar av lugna stunder, det blev 2 åk till Stockholm, lite Eskilstuna, och Mälaren med båt, sola, bada vedeldad bastu, gå på Marie Laveau.
Tänker inte lägga upp bilder från pride, det är för många sådana på nätet just nu, ni får nöja er med att se mig.


Nu börjar allvaret, London väntar, London är en härlig blandning av Gucci, bomber, fet mat, nyttig mat etc.

Ladies night +flowerboy

image129

En kväll i Lindesberg, ingen taxi som vill ta oss hem, vi fick tag i en motorcyckelpolis som tog oss hem, vilket onsdagsparty det blev. Kul!

På besök

Tyskarna
Tänk, hade de haft gula byxor hade det varit klädda i sin flaggas färger.

På besök i regionen var dessa fyra tyskar förra veckan. En dag hade jag att ta hand om dom, dåligt väder med åska hagel och blandat regn, vad kan man göra?
Två sjöar och en bergsmansgård besökt jag med dom, sen ville de hem. Tror de var utråkade här, men det finns bara skog och natur, väldigt vacker men de var nog inte inställda på att det fanns så lite komersiellt att göra.

Han till höger utbildar sig till ko-bonde, kvinnorna i mitten har tillsammans med sin pappa och mamma över 200kor i Bayern, tänk att han fick högsta pott...